Leveransvillkor

Orderbekräftelse
När du har godkänt din beställning skickar vi en orderbekräftelse via e-post och sedan ytterligare en bekräftelse när vi har skickat iväg din order.

Fraktkostnad
39 sek fraktfritt över 500 sek

Beräknad leveranstid
Vi strävar efter att alla orders skall gå ifrån oss inom 1 arbetsdag därefter tar leveransen 1-2 arbetsdagar. DB Schenker eller Postnord levererar ditt paket.

Outlöst paket
Om du mot förmodan inte skulle hämta ut ditt paket, alternativt att det inte kan levereras till dig pga fel adressinformation, så måste vi tyvärr debitera en summa på 100kr. För frakt och hanteringskostnader.

Avisering
När paketet kommit till ditt utlämningsställe så skickar vi ett sms eller mail till dig. Ditt paket ligger kvar hos ombudet i 14 dagar innan det skickas tillbaka. Var noga med att kolla ditt paket så att det inte är trasigt eller skadat, i så fall anmäls detta direkt till postombudet.

Är du under 18år måste målsman godkänna dit köp hos oss.

Byte och Returer
Våran förhoppning är självklart att du ska älska varan du beställt från oss men om du inte känner dig nöjd har du 30 dagars öppet köp. Lägg tillbaka varan i plastpåsen som varan kom i, denna har en klisterremsa som du smidigt återförsluter paketet. Med i ditt paket har du fått en fraktsedel som du klistrar på paketet igen. Lämna in paketet hos ditt Postnord eller Schenker ombud och spara kvittot. Kvittot behövs för att spåra paketet.

Returkostnad
39kr. Vid kortbetalning sätter vi tillbaka pengarna för varan minus returkostnaden på ditt kort. Vid köp med faktura justerar vi fakturan när plagget kommit tillbaka.

Reklamation
Om du skulle upptäcka att det är något fel på din vara så kontakta vår kundtjänst. Du betalar ingen returfrakt vid en godkänd reklamation. Som kund ansvarar du för att kontrollera att dina varor är felfria inom 7 dagar efter det du mottagit paketet. Vid eventuell tvist följer vi regelverket enligt Allmänna reklamationsnämnden. (www.arn.se)

Betalning – Klarna Checkout
Med Klarna Checkout får du alla betalningssätt i en och samma lösning. Supersmidigt! Du väljer själv om du vill betala din order först när du mottagit din beställning. Perfekt så du kan kontrollera varorna innan du betalar för dem. Fakturan skickas till din e-postadress när varorna lämnar vårt lager och du har 14 dagar på dig att betala fakturan.

För fullständiga betalningsvillkor från Klarna  klicka här

För ytterligare information maila oss: info@moodie.se

Anna & Bea Design AB
Org nr 559080-8506
033-202400
Österlånggatan 16
50331 Borås

Tel 033-202400

0

Leverans

Frakt
39:- och fraktfritt över 500:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:


Leverans & Betalningsvillkor

Returer

TOTAL UTFÖRSÄLJNING 70%.

Webbshopen kommer läggas ner inom kort, hjälp oss tömma lagret!

Notera, ingen returrätt.